Aluminium: Waarom  kiezen voor aluminium ?

1. Stijl
Met aluminium heb je verschillende stijl mogelijkheden, dit gaat van het strakke functionele profiel, naar de renaissance profiel, de verborgen vleugel, de slim-line (ijzer immitatie) naar de softline.  Je ziet het voor elke smaak een aangepast profiel.  Aarzel niet om eens in onze toonzaal naar de verschillende modellen te komen kijken.

2. Isolatie
Door middel van polyamidestrippen worden de buiten- en binnenkamer van de profielen gescheiden.  De afstand van de strippen afhankelijk van reeks tot reeks zorgt voor verschillende U-waardes.  Hoe lager de U-waarde hoe beter de isolatie. 
  
3. Kleur
Weet je dat je met aluminium een reuze keus in kleur hebt, meer dan 400 kleuren, waaronder matte en glanzende ral kleuren, Coatex kleuren, metaalkleuren, houtstructuur en anodisatie tinten.  Reynaers biedt je ook een eigen collectie Visions of Grey kleuren aan, Dolphin (blauw grijs), Turtle (groen grijs) en Hippo (bruin grijs). 
Ook een verschillende kleur binnen en buiten behoort tot de mogelijkheden.

4. Veiligheid
Aluminium is een stevig materiaal en biedt veel weerstand tegen vervorming.  Wij werken standaard met een basisveiligheid van beslag maar indien gewenst kan dit nog altijd worden uitgebreid.  

5. Garantie
10 jaar systeem garantie als men zich houdt aan de onderhoudsvoorschriften van Reynaers.

Voor meer informatie www.reynaers.be
<top>